W potrawach na rodzinne przyjęcia proponujemy połączyć tradycję z odrobiną innowacyjności.
1. Mięsa pieczone
- Schab wieprzowy ze śliwką lub morelą
- Karkówka
- Indyk
- Szynka wieprzowa
- Szynka wołowa
- Rolada z boczku
2. Jajeczka faszerowane
- z pastą twarożkową i krewetką
- z łososiem i kawiorem
- z pastą paprykową
- z pastą pomidorową i salami
3. Indyk w maladze
4. Szynka z melonem
5. Roladki z szynki ze szparagami w galarecie
6. Łosoś norweski wędzony z cytryną
7. Szczupak faszerowany w galarecie
8. Roladki naleśnikowe ze szpinakiem i łososiem
9. Roladki naleśnikowe z pastą twarożkową i szpinakiem
10. Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe
11. Ryba po grecku
12. Karp po żydowsku
13. Trio śledziowe
14. Pomidorki faszerowane musem z indyka
16. Tatar z łososia na cytrynce
17. Pieczone piersi kaczki w sosie pomarańczowym
18. Rolada z cielęciny w śmietanie
Podobne
You must be logged in to post a comment.